HIV-fertőzött az egyik ismert hollywoodi nőcsábász

külföld
2015 november 11., 09:54
comments 73

A világ egyik legfontosabb bulvárlapja, a Sun jutott ezen információ birtokába. És bár ők azt állítják, hogy tudják, kiről van szó, nem hozták még nyilvánosságra. 

A férfiról annyit lehet tudni, hogy világhírű hollywoodi színész és rengeteg nőügye volt. Barátai állítólag győzködik, hogy fogadja el a fertőzés tényét és ezt fedje fel másokkal is. 

Egy hollywoodi forrás szerint a férfi évek óta tud állapotáról, mégsem teszi meg a szükséges lépéseket, ezzel pedig újabb nőket tesz ki a fertőzés veszélyének, ha védekezés nélkül létesít velük szexuális kapcsolatot. 

A színész állítólag azért nem akarja vállalni a nyilvánosságot, mert fél a rá váró perektől. 

A lapnak nyilatkozó források szerint azért is fontos lenne, hogy a férfi vállalja a nyilvánosságot, mivel évente mintegy 50 ezer új HIV-fertőzöttet regisztrálnak az Egyesült Államokban, és a betegségről való közbeszédet is megváltoztathatná, ha egy heteroszexuális és sikeres férfi vallana arról, hogy mi történt vele. (Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.