Irtózatosra sikerült az új Point Break előzetese

FILM
2015 november 12., 13:02
comments 59

Nevetséges idiótaság lett az egyik legjobb akciófilmből: pöcsfejek extrémsportolnak. Patrick Swayze forog a sírjában, Keanu Reeves meg még szomorúbb, mint volt.

Pöcsfejű főszereplők, rettenetes párbeszédek, nevetséges extrémsportorgia: az új verzió a jelek szerint majmot csinál a kultikus szörfös-bankrablós akciófilmből. Magyar nevén a Holtpontból. A főszereplő műtetkói egyenesen felháborítóak. Rajongója vagy az eredetinek? Akkor gyere dühöngeni! Itt megértő társakat fogsz találni, én például egész testemben borzongok!

A régenmindenjobbvoltozók kedvéért itt az eredeti film előzetese:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.