Nyolc évet kapott a nő, aki két éven keresztül felcsatolható műpénisz segítségével élt szexuális életet barátnőjével magát férfinak tettetve

2015 november 12., csütörtök 15:05
174

Három vádpontban is bűnösnek találták az esküdtek a 25 éves chesteri marketing menedzsert, Gayle Newlandet, aki így nyolc év letöltendőt kapott az elképzelhető legbizarrabb perben. (Ami egyébként Nagy-Britanniában messze nem olyan szokatlan, mint gondolnánk.)

Azzal vádolják Newlandet, hogy egy barátnőjét egy Kyle Fortune néven, egy távol-keleti férfi fotójával létrehozott kamu Facebook-profil segítségével elcsábította. Tíz alkalommal szexuális életet is éltek, de úgy, hogy a barátnőnek végig be kellett kötnie a szemét, miközben Newland egy felcsatolható műpénisz segítségével győzte meg őt férfi mivoltáról.

A vád szerint még kamu rokonok kamu sms-eit is mutogatta az elváltoztatott férfihangon beszélő Newland, aki azzal indokolta szégyenlősségét a félrevezetett nőnek, hogy agyműtétje volt, és ezért nagyon bizonytalan saját kinézetével kapcsolatban. Állítólag száz órát együtt töltöttek, de csak úgy derült ki a csalárdság, hogy a barátnő szex közben levette magáról a szemfedőt.

Newland viszont azt állította, hogy az őt beperelő nő végig tudta, hogy ő igazából nem férfi, és tudatosan ment bele a szexuális szerepjátékba. Az ítélet kihirdetésekor a brit lapok szerint nagyon kétségbeesett. A bíró azzal indokolta a szigorú ítéletet, hogy Newland különlegesen manipulatív módon járt el, és a csak a saját szexuális vágyait követte.

(Telegraph)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt