Baromi jó az Ékszerek Éjszakája, próbáld ki berúgás közben!

KULTÚRA
2015 november 13., 19:10
comments 96
photo_camera

Most történik éppen! Mulatás előtt, közben és után is a legjobb program a menő kortárs ékszerek bámulása. Mi is ott vagyunk.

Csekkold ezen a Facebook-linken, a részletes programban, hogy van-e helyszín a közeledben, mert Dél-Budától Észak-Újlipótvárosig 28 helyen lehet szuper magyar kortárs ékszereket nézni és az alkotókkal haverkodni. Én éppen ezzel szórakozom, akárcsak Rebeka, holnap jön a részletes beszámoló, de az élő élménnyel semmi sem ér fel, úgyhogy nyomás! Ez egyébként az első Ékszerek Éjszakája a történelemben.

Az eddig bejárt helyek alapján különösen forrón ajánlom a Hajós utcai Ékezet Galériában az Olaszországban élő Varga János Gábor kiállítását, vetítéssel, berendezett műhellyel, nem szokványos, de annál klasszabb ékszerekkel, sajttal, borral és leginkább az igen színesen mesélő Vargával, éjfélig. De igen jók az újlipótvárosi helyszínek is, a többi helyen pedig még nem is jártam.

A képen Varga látható, ékszer helyett éppen egy erdélyi sajtkészítő edénnyel, mert sajtkészítő is volt valamikor.

A fiatal magyar alkotók ékszerei világszínvonalúak és üdítően sokfélék, úgyhogy tuti találsz valami izgalmasat.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.