Snoop Dogg saját spanglit terít

kultúra
2015 november 13., 13:01
comments 43

"Leafs by Snoop" (LBS) néven a vérmes californiai gengszter végre hivatalosan is kilépett a piacra saját cuccaival, méghozzá jelentős és változatos kínálattal. A rajongók hagyományos formátumon kívül sűrített, és ehető formában vehetnek füvet a rap-producertől.

Ha lehet hinni a reklámnak, akkor Snoop személyesen válogatta ki az egyes aromákat, azok állaga, íze és hatása szerint. Snoop termékeit csoki, mogyorókrém és rágógumi formájában is tolhatják majd a fogyasztók.  

Snoop szerdán mutatta be a brand-et egy nagyobb zártkörű buli keretében Denverben. Az LBS termékek egyelőre csak Colorado állam egészségügyi intézményeiben elérhetőek, de gyors terjedés várható.

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.