A magyar kormány után a németek is óriásplakátokkal próbálják elvenni a bevándorlók kedvét a bevándorlástól

migráció
2015 november 17., 09:10
comments 238

"Ne higgy a pletykáknak és hamis információknak, amiket az emberkereskedők szándékosan terjesztenek arról, hogy Németországba állítólag könnyű eljutni, és ott könnyű az élet" - áll azokon az óriásplakátokon, amelyekkel Németország igyekszik elvenni az afgánok kedvét a Németországba migrálástól. 

A Németország Afganisztánban nevű, hivatalos követségi oldalon a németek arra a kérdésre is választ adnak, hogy 

Valóban sikeres-e minden afgán, aki eljut Európába?

Dehogy. A német nagykövetség felhívja az afgánok figyelmét arra a tényre, hogy "sok olyan Németországban élő afgán, aki képzetlen vagy nem beszél németül, munkanélküli". 

Afgán legyen a talpán, aki ezek után nekivág!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.