Charlie Sheen élő adásban jelentette be, hogy évek óta HIV-pozitív

egészség
2015 november 17., 13:11
comments 260

Charlie Sheen az NBC kedd reggeli műsorában, a Todayben hivatalosan is bejelentette, amiről Hollywoodban napok óta pletykálnak, nevezetesen hogy ő az a korábban meg nem nevezett sztár, aki úgy hódít, hogy négy éve tudja: HIV-fertőzött. 

Sheen azért állt elő maga a sztorival, hogy megelőzze a National Enquirert, ami következő számában úgyis leleplezte volna. 

"Azért vagyok itt, hogy elmondjam: HIV-pozitív vagyok - mondta Sheen a műsorban. - Véget kell vetnem a támadások és féligazságok áradatának, a rólam szóló kártékony történeteknek, amelyek sok más ember egészségét veszélyeztetik. Mindez nem állhatna messzebb az igazságtól."

(Fox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.