Fidesz: Nehogy már olcsóbb ajánlattal csábítgassanak itt ügyfeleket!

gazdaság
2015 november 17., 13:32

A jövőben tilos lesz olcsóbb árajánlattal csábítani új ügyfeleket – írja a Világgazdaság egy fideszes képviselőre, Balla Györgyre hivatkozva, aki most nyújtotta be az új kgfb-törvényt.

A törvény szerint továbbra is lehet kedvezményt adni az ügyfeleknek, de csakis a régieknek. Olyan kedvezmény viszont tilos lesz, amit csak az új ügyfeleknek ajánlanak.

Balla szerint nem erkölcsös a mostani helyzet, amikor törvényesen lehet új ügyfeleknek adni olyan kedvezményeket, amiket a régiek nem kapnak meg.

"Ami késik, nem múlik",

mondta Balla arra, hogy mikor fogják a kgfb-n kívül a többi területet – tévés, mobilos előfizetések, bankok – is hasonlóképpen beszabályozni. Ha maguktól nem mozdulnak el az új irányba, akkor a parlament tavaszi ciklusában hasonló törvényjavaslatok lesznek, ígérte a politikus.

(VG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.