Na EZÉRT kell feltenned a napelemet a tetődre, ha megteheted

2015 november 17., 11:45

Teljesen véletlenül találtam a 444 valamelyik cikkének kommentfolyamában az alábbi videót - köszönet érte ismeretlenül is az abulafia nicknevű júzernek!

Ez a svéd orvos-tanár-statisztikus bácsi valami zseniálisan foglalja össze és mutatja be mindazt, amit a világról, emberiségről manapság tudnia kell mindenkinek. A végén van a lényeg, a válasz a címbéli kérdésre, de nem szabad és nem is érdemes odatekerni, szépen végig kell nézni az egész előadást.

link Forrás

Na, nálad is jobban tudta volna a válaszokat a kérdésekre a majom?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.