Végtelenül édes és gyönyörű lányt láttak

Láttalak Csütörtök
2015 november 20., 12:52
comments 255

Keresem azt a végtelenül édes és gyönyörű lányt, aki a maradék csöpp eszemet is elvette tegnap éjjel, de valahogyan sikerült szem elől tévesztenem! Magas, vékony, szőke, 20 év körüli lány vagy, aki egyrészt megszólalásig hasonlít Cara Delevingnere, annyi extrával, hogy a Te szemeid és mosolyod az övé nyomába sem érhet, másrészt az első pillantásoddal le is vettél a lábamról! Fekete nadrág plusz egy nagyon szép fehér blúz volt rajtad és ha minden igaz, egy barátnőddel és 2 sráccal voltál. Bár próbálkoztál magadtól távol tartani, mégis az lett a vége, hogy 1-2 vodkát csak megittunk együtt és végül kaptál tőlem egy szál rózsát is! Ekkor történt az apokalipszis... Életemben nem láttam még lányon ilyen boldogságot egy szál virág miatt (azt hiszem ezzel fogtál meg így, hogy itt szerencsétlenkedem) és sajnos rögtön ezután el is vesztettük egymást, amit fel nem tudok fogni, hogyan sikerült összehoznom! Égen-földön kerestelek, de sehol nem találtalak! Gondolom hoppanáltál... Ha magadra ismersz és esetleg úgy érzed talán volna érdemes valahol folytatni, kérlek jelentkezz, mert a kosár többi szál rózsájával is meg szeretnélek lepni!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.