Csodálatosan bevált a saját szurkolóival állandó harcban álló Kubatov Gábor terve


Az, ami miatt én se mentem ki tegnap az MTK-Fradira. A meccsre "biztonsági okokból" csak elővételben lehetett jegyet venni - és aki már vett meccsjegyet elővételben, az tudja, hogy miért nem vetemedek ilyenre önszántamból -, így sikerült elérni, hogy csak 2114-en legyenek egy Fradi-meccsen.

És még így is ez lett a forduló legnézettebb mérkőzése, hiszen ezt látta a helyszínen az össznézőszám negyede.

A többi meccset összesen 6826-an látták - tényleg csak a vicc kedvéért írom ide, hogy az amerikai egyetemi focibajnokságban az East Carolina-University of Central Florida meccsen voltak 23734-en úgy, hogy a meccsnek az ég világon semmi tétje nem volt, és bár a két csapat pár éve élete formájában játszott, amivel a 128 csapatos elsőosztály középmezőnyébe tartoztak, idén mindkettő nagyon leromlott, a UCF még meccset se nyert.

Pedig azt gondoltam volna, hogy most, hogy a válogatott kijutott az Eb-re, csak lesznek nézők a meccseken. De tévedtem, pedig az örökrangadó mellett DVSC-DVTK is volt, de a keleti rangadót csak kétezren nézték meg a helyszínen. A Puskás Akadémia békéscsabai vendégjátéka a Nemzeti Sport szerint hatszáz embert érdekelt csak.