Csányi: Szentségtörés lenne, ha egy meccsen Orbánnal nem a fociról beszélgetnénk

"Szentségtörés lenne, ha a focin kívül másról is diskurálnánk. Vagyis nekünk az összecsapásokon kizárólag a futball adja a témát,"

válaszolta az MLSZ elnöke az Észak Magyarország kérdésére, hogy miről beszélgetnek Orbánnal egy-egy válogatott meccsen. Csányi Sándor elmondta, hogy nem fél attól, hogy magyar válogatott leégne a franciaországi Európa Bajnokságon, szerinte, 

"akár ki is kaphatunk az Eb-n, de leégni egészen biztosan nem fogunk. Abban is biztos vagyok, hogy sok ezren veszik majd az útjukat jövő nyáron Franciaországba."

AFP PHOTO / ISZA FERENC

Az MLSZ elnöke szerint az NB1 színvonala sokat javult, köszönhetően a tizenkettes mezőnynek. Csányi szerint

"csapatok megérdemelnék, hogy több néző legyen a lelátókon. Az elmaradás okait keressük: vizsgáljuk a televíziós közvetítések gyakorlatát, a klubok és a szövetség ezzel kapcsolatos tevékenységét."

A szurkolói kártya szerinte nem volt akadálya a mérkőzésre járásnak, de belátja, hogy hibázott annak bevezetésekor, nem kellett volna erőltetnie. (Boon.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.