Cuki cicák vannak az új lett 5 euróson!!!

cukiság
2015 november 23., 20:39
comments 144

Lettország jegybankja, a Latvijas Banka egy különleges, új 5 euróst dob piacra. Az emlékérme a Lettországban híres tündérmesék előtt tiszteleg: a hátulján öt ágyban pihenő macska van, az elején ugyanezek a macskák evőeszközökkel láthatók. Rá van írva az is, hogy kaki.

photo_camera Fotó: Lett jegybank

Az emlékérmét kedden hozzák forgalomba, és legfeljebb 10 ezret nyomnak belőle. Anita Paegle, egy gyerekkönyveket illusztráló grafikus tervezte, aki 2013-ban az év érméje szavazást is megnyerte egy ezüstérmével, az ún. Baby Coinnal. (Coinweek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.