Egy játék a pokolból tönkreteszi a kislányok haját

játék
2015 november 23., 18:41
comments 212


Ezeket a kis tüskés műanyagdarabkákból összeállítható figurákat Bunchemsnek nevezik, és ez most a sláger az amerikai kislányok körében:

Egy baj van vele: rémálommá teszi a családi életet, mert nagyon könnyen beleakadnak a lányok hajába:

És ha eltávolítják, csak így jön ki:

5 perc játék után 5 óra szenvedés jön, és ha a 25 dolláros játék bekerül a gyerek hajába, a duplájába fog kerülni a fodrász. A legpozitívabb amazonos visszajelzés is arról szól, hogyan kell kiszedni a gyerek hajából.

A tragédiát átélt szülők a közösségi médiában figyelmeztetnek mindenkit, hogy kerülje el az ördögi játékot, vagy legalábbis ügyeljenek arra, hogy ne kerülhessen a gyerekek hajának közelébe. (Distractify)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.