Megtámadtak futás közben egy lányt a Margitszigeten

2015 november 23., hétfő 10:29
262

Egy fiatal lány posztja terjed a Facebookon, akit állítása szerint a hétvégén megtámadtak futás közben a Margitszigeten. A lány a posztjában így ír az esetről: 

"csupán a lélekjelenlétemnek köszönhetem, hogy ki tudtam szabadulni a támadom karjai közül, de meg mindig sokkos állapotban vagyok. Nagyon szépen köszönöm a segítséget az előttem futó srácnak, akit sprintelve pár száz méter után utolértem, és végül segített nekem."

A lány feljelentést tett a rendőrségen, ahonnan hamarosan hivatalosan is tájékoztatnak az ügyről. 

Update, 14.40 A rendőrségtől ezt a választ kaptuk:

Elektronikus úton érkezett megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2015. november 22-én 21 óra 42 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a Margitszigeten egy nőt bántalmaztak. A rendőrök 21 óra 50 perckor a bejelentést követő nyolc percen belül megjelentek a helyszínen és megkezdték a szükséges intézkedések végrehajtását. Az üggyel összefüggésben a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást indított súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt