Megtámadtak futás közben egy lányt a Margitszigeten

Egy fiatal lány posztja terjed a Facebookon, akit állítása szerint a hétvégén megtámadtak futás közben a Margitszigeten. A lány a posztjában így ír az esetről: 

"csupán a lélekjelenlétemnek köszönhetem, hogy ki tudtam szabadulni a támadom karjai közül, de meg mindig sokkos állapotban vagyok. Nagyon szépen köszönöm a segítséget az előttem futó srácnak, akit sprintelve pár száz méter után utolértem, és végül segített nekem."

A lány feljelentést tett a rendőrségen, ahonnan hamarosan hivatalosan is tájékoztatnak az ügyről. 

Update, 14.40 A rendőrségtől ezt a választ kaptuk:

Elektronikus úton érkezett megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2015. november 22-én 21 óra 42 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a Margitszigeten egy nőt bántalmaztak. A rendőrök 21 óra 50 perckor a bejelentést követő nyolc percen belül megjelentek a helyszínen és megkezdték a szükséges intézkedések végrehajtását. Az üggyel összefüggésben a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást indított súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.