Saját nagymamáját dobta meg késsel a zalaegerszegi lány

bűnügy
2015 november 23., 11:05
comments 15

Vasárnap éjjel riasztották a rendőröket egy zalaegerszegi családi házhoz, ahol egy hatvanhárom éves nőt késsel sebesítettek meg. Kiderült, hogy a nagymama felszólította 15 éves unokáját, akinek törvényes gyámja is az asszony, hogy térjen vissza abba a gyermekotthonba, ahol el van helyezve. A lány dühös lett, és egy kenőkést dobott az asszony felé, ami karját sebesítette meg. A helyszínelés során kiderült, hogy a helyszínen tartózkodó másik lányt, az unoka barátnőjét szökés miatt keresi a rendőrség. Mindkettőjüket visszavitték a Landorhegyi gyermekotthonba. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.