Elkapták a pozsonyi kakifantomot

bűnügy
2015 november 25., 14:39
comments 263

A szlovák rendőrség őrizetbe vette  a 24 éves Martin M.-t,akit azzal gyanúsítanak, hogy ürülékkel támadt a pozsonyi nőkre

A kakifantom jellemzően éjszaka csapott le. Általában otthonról hozott anyaggal dolgozott, amit aztán az áldozatai arcára vagy hajára, de legalább ruházatára kente. Volt, akit le is vizelt. 

Most lakossági bejelentés nyomán sikerült elfogni. A rendőrség kirajzott a környékre, és nagy erőkkel keresni kezdte a nőket rettegésben tartó perverz férfit. 

Martin M.-t egy pozsonyi villamosmegállóban találták meg. Részeg volt és össze volt kenve ürülékkel.

Miután bevitték, szembesítés következett, aminek során több nő is felismerte a kakifantomot, akit a szlovák sajtó "szaros fantomként", illetve "kulás kujonként" emlegetett, szlovák megnevezése pedig a hovnoman volt. (A "hovno" jelenti az ürüléket.)

A Paraméter szerint Martin M. nem más, mint a szlovák hadsereg vezérkari főnöke második helyettesének fia. 

Martin M. első bizonyítható akcióját  április 13-án követte el, azóta nagyjából havi rendszerességgel csapott le szaros kezével. Mivel az eset eléggé kellemetlen, a rendőrség valószínűsíti, hogy a fantomnak több áldozata is lehet. Arra kérik, akiket szintén molesztált, de nem tettek feljelentést, jelentkezzenek a rendőrségen. 

(via ujszo.com/parameter.sk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.