Feladvány politikusoknak, 2. szint: Hogyan adj át egy települési térfigyelő kamerarendszert?

politika
2015 november 27., 08:47
comments 67

Az átadás ünnep a településnek, ünnep a politikusnak és ünnep a választóknak. Láttunk már rengeteg fantasztikus átadást, de azt senkinek nem kívánjuk, amilyen helyzetbe most egy rutinos átadó, Kontrát Károly belügyi államtitkár került. 

Kezdjük azzal, hogy Csajágon hideg van. 

photo_camera Fotók: Facebook/Kontrát Károly

Nemcsak a polgármester úr és az államtitkár úr fázik, hanem a település ünnepelni összegyűlt lakossága is. 

photo_camera

Azért gyűltek össze, hogy az államtitkár úr és a polgármester úr átadják a térfigyelő kamerarendszert. Ez nem könnyű dolog, egy pohár vizet könnyű átadni vagy a helyet a buszon, esetleg egy stadiont. De egy térfigyelő kamerarendszer ennél kevésbé kézzelfogható dolog. 

Ráadásul ha átadás, akkor szalag is kell, amit át kell vágni. 

photo_camera

Végül a helyiek átvették a térfigyelő kamerarendszert.

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.