Feladvány politikusoknak, 2. szint: Hogyan adj át egy települési térfigyelő kamerarendszert?

politika
2015 november 27., 8:47
comments 72

Az átadás ünnep a településnek, ünnep a politikusnak és ünnep a választóknak. Láttunk már rengeteg fantasztikus átadást, de azt senkinek nem kívánjuk, amilyen helyzetbe most egy rutinos átadó, Kontrát Károly belügyi államtitkár került. 

Kezdjük azzal, hogy Csajágon hideg van. 

photo_camera Fotók: Facebook/Kontrát Károly

Nemcsak a polgármester úr és az államtitkár úr fázik, hanem a település ünnepelni összegyűlt lakossága is. 

photo_camera

Azért gyűltek össze, hogy az államtitkár úr és a polgármester úr átadják a térfigyelő kamerarendszert. Ez nem könnyű dolog, egy pohár vizet könnyű átadni vagy a helyet a buszon, esetleg egy stadiont. De egy térfigyelő kamerarendszer ennél kevésbé kézzelfogható dolog. 

Ráadásul ha átadás, akkor szalag is kell, amit át kell vágni. 

photo_camera

Végül a helyiek átvették a térfigyelő kamerarendszert.

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt