Lamborghinivel ment közmunkára a focista

foci
2015 november 27., 14:55
comments 50

Ha eddig nem utálták, most már fogják Danny Simpsont, az angol bajnokságot vezető Leicester City játékosát. 

Simpsont 300 óra közmunkára ítélték, mert fojtogatta volt barátnőjét.

Egy jótékonysági adományközpontnál kellett a közmunkára jelentkeznie, és Simpson egy 200 ezer fontos (nagyjából 90 millió forintos) autóval érkezett, aztán ahelyett, hogy beállt volna egy fizetős parkolóba, letette a vasat egy étterem parkolójába, amit a vendégeknek tartanak fent. Mintegy 1500 forintot spórolt ezzel.

A Sunnak nyilatkozó Simpson azt mondta, nem vette észre, hogy a parkolóhelyet vendégeknek tartják fent. Ja, és ezer fontos büntetést is kaphat, mert hiányzott elölről a rendszámtáblája.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.