Tinderfüggők, irány India!!4

bulvár
2015 november 27., 04:41
comments 15

Na, vajon melyik országban nőtt négyszeresére kevesebb mint egy év alatt a tinderezők száma?

Indiában!

Ami egyrészt érhető, hiszen folyamatosan nő az internetképes telefont használók száma, viszont az országban a vallási hagyományok miatt egyáltalán nem annyira triviális az ismerkedés mint Európában. 

Az Instagram is duplázta felhasználóinak a számát Indiában, ahol a felmérések szerint 402 millióan lehetnek, akik internethasználók. És a közel félmilliárd netező kilencven százaléka a 18-34 év közötti korcsoportba esik, szóval a tinderezők álma. (Cnet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.