Hajánál fogva rángattak egy fideszes aláírásgyűjtő aktivista nőt

2015 november 28., szombat 11:17
547

Egy férfi előbb szidalmazta, majd többször megütötte és hajánál fogva rángatta azt a nőt, aki a Fidesz kvótaellenes népszavazására gyűjtött aláírást Pestszentlőrincen, közölte Kucsák László fideszes képviselő. A bántalmazott nővel együtt aláírásokat gyűjtő férje rendőrt hívott, a támadót előállították, és értesüléseik szerint ellene nyomozás indult.

A Fidesz.hu beszámolója:

"Miután a hölgy becsengetett az egyik társasházba, kijött egy férfi képrögzítésre alkalmas eszközzel a kezében, ezt követően arról érdeklődött, hogy kinek gyűjtik az aláírásokat, erre a férfi „obszcén, útszéli stílusban” minősítette a fideszes aktivistát. 

A hölgy megkérte a férfit, hogy ne készítsen róla felvételeket, mert nem járul hozzá. Amikor az aktivista távozni készült a XVIII. kerületi lakos utána sietett és bántalmazni kezdte, többször megütötte az aláírásgyűjtő ívet, amit a nő védekezésre használt, majd többször arcon ütötte és a haját rángatta. Az aktivista segítségért kiáltott, amit meghallott férje, aki több házzal előrébb járt, és azonnal felesége segítségére sietett. Ezt látván a bántalmazó gyorsan befutott házába."

"Ne hergelje az embereket a kvótaellenes aláírásgyűjtés ellen a balliberális ellenzék"

- szólított fel szombati budapesti sajtótájékoztatóján Kucsák. Szerinte a vélemények ennek a kezdeményezésnek a megítélésében is lehetnek eltérőek, de "felháborító és megengedhetetlen az ilyen aljas, gyáva és brutális cselekmény", amelynek esetében szerinte "messze nem zárható ki a politikai motiváció".

(MTI, Fidesz.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt