A pornós James Deen tagadja, hogy megerőszakolta volna a pornós Stoyát

szex
2015 november 30., 06:35
comments 230

Szombaton a Stoya néven színészkedő pornós azt írta a Twitteren, hogy a volt barátja, James Deen, aki szintén pornószínész (és egyébként két éve volt egy közös filmje Lindsay Lohannel) megerőszakolta.

Azt írta, hogy a férfi annak ellenére közösült vele, hogy nemet mondott, és a biztonsági szót is kimondta.

Állítása szerint abból lett elege, hogy James Deen, akit neveztek már a „pornó Ryan Goslingjának” is, feministaként tetszeleg.

Más pornósztárok is kiálltak Stoya mellett, a visszavonult Kayden Kross szerint: „Ha hat nő mondja, akkor onnantól már nem is rágalmazás, hanem összeesküvés, vagy onnantól egyszerűen igaz?”

Vasárnap este James Deen válaszolt a Twitteren: szerinte ez nem igaz, és tiszteli a nőket.

photo_camera James Deen és Stoya 2013. augusztus 30-án (Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images)

James Deen a Frisky nevű lapban adott szexuális tanácsokat, de a főszerkesztő közölte, hogy ezután nem fog.

A szintén pornós Tori Lux azt állítja, hogy 2011-ben egy pornófilm forgatásán keményen megverte, és megerőszakolta a férfi.

Ashley Fires pornószínésznő pedig közölte, hogy felé is közeledett erőszakosan a férfi (akiről mondták neki, hogy „problémái vannak, meg akarja törni a nőket”), de miután mondta, hogy hagyja, elment. (Daily Beast, Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.