Ahogy Fazekas Sándor rokona elvitte az állami földet az árverésen, azt színművészeti iskolákban kellene tanítani

a hetedik művészet
2015 december 03., 17:49
comments 389

Hétfőn az egyik szolnoki árverésen a földművelésügyi miniszter unokatestvérének egyik fia 100 és 50 millió forintért vett meg olyan parcellákat, amik bérleti jogát a második Orbán-kormány idején nyerte el – írta meg a Hír Tv, aminek a nyertes Bekecs Péter nem is akart nyilatkozni.

Nem csoda, hiszen sok mindent kellett volna megmagyaráznia azon, hogyan sikerült ilyen bravúros módon megnyerni a földet: a Hír Tv felvételén látszik, hogy amikor 100 millió volt a kikiáltási ár, még ketten jelentkeztek, amikor már 100 millió 500 ezerbe került a föld, akkor viszont csak neki érte meg a föld.

Fazekast csak a kalács érdekli

Amikor a hungarikummá nyilvánított kürtőskalácsról szóló sajtótájékoztatón a Hír Tv Fazekas Sándort meg szerette volna kérdezni, azt mondta:

Amikor visszakérdeztek, hogy a rokonaival kapcsolatban sem, akkor kormányoldalról azt mondták:

„Van-e további kérdés? Kürtőskalácstémában van-e esetleg további kérdés?”

A Jobbik szakpolitikusa, Magyar Zoltán hétfőn a parlamentben erről fogja kérdezni a minisztert, hátha neki legalább válaszol.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.