Tibi atya bocsánatot kért a belga egészségügyi minisztertől

INTERNET
2015 december 3., 9:49
comments 308

A hét elején 10 ezer feletti megosztásokkal körbement a magyar neten egy sztori arról, hogy Maggie de Block túlsúlyos belga egészségügyi miniszter beszólt a magyarok táplálkozási szokásaira. 

A dolgot több népszerű Facebook oldal kirakta, köztük Tibi atya is, akinek majdnem egymillió követője van. Nem ő tett ki először, de innen osztották a legtöbben.

photo_camera

Pár órával később már magyar kommentelők gyalázkodtak a minisztert hivatalos Facebook oldalán.

A dolog szépséghibája, hogy Maggie de Block nem szólt be a magyaroknak.

Miután ezt megírtuk Tibi atya levette az eredeti posztját, ma délelőtt pedig bocsánatot kért.

Azt kéri a követőitől, hogy ne keverjék össze a poénjait a hírekkel. 

"Ennek tükrében - bár kafkai maga a szituáció is - megkérem minden követőmet, hogy ne kezeljék az oldal poénjait hírekként, hacsak nem kocsmákról vagy bulikról van szó!"

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/tibiatya/posts/791974974276132" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/tibiatya/posts/791974974276132"><p>Tekints&#xfc;k hivatalosan is elismertnek a t&#xe9;nyt, hogy a belga eg&#xe9;szs&#xe9;g&#xfc;gyi miniszter sosem mondott r&#xf3;lunk ilyesmit! Mikor...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/tibiatya/">Tibi atya</a> on&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/tibiatya/posts/791974974276132">Wednesday, December 2, 2015</a></blockquote></div></div>

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt