Szkander, gyúrás, FBI: elképesztő dolgokat vallott a korongrészeg színész viselkedéséről az őt kihallgató rendőr.

Oszter tavaly március elején több autót is összetört a MOM Park mélygarázsában, majd a rendőrség olyan csaprészegen vitte be, hogy a magán kívül lévő férfi fekvőtámaszokat kezdett csinálni a fogdán. Ennél csak az volt meglepőbb, hogy azt vallotta, nem az autóba ülés előtt, hanem csak a baleset után ivott. Méghozzá azért, mert amikor kiszállt az összetört kocsijából, a mélygarázsban odalépett hozzá egy tisztelője, aki megajándékozta egy üveg töménnyel, amit ő a nagy ijedségre felhajtott.

Most a tárgyaláson többek között az őt kihallgató rendőr mesélt. Így derült ki, hogy Oszter már a kihallgatása elején intim, kollegiális hangulatot teremtett, amikor elárulta, hogy ő FBI-ügynök, így félig-meddig kolléga. A színész nemhogy nem omlott össze ezek után, hanem előbb fekvőtámaszokat kezdett nyomni, majd mindenáron szkanderozni akart a fogdába bezártakkal és a rendőrökkel is.

Azt hiszed, ennél meglepőbb vallomást nem is lehetne tenni? Tévedsz. A MOM Park biztonsági őrei ugyanis azt vallották, hogy ők nem vettek észre Oszteren semmiféle ittasságra utaló jelet. Ami azért egészen különleges, mert azt maga az érintett sem tagadta, hogy az autójából való kiszállás után nem sokkal már mindenképpen nagyon részeg volt, hiszen a vallomása szerint ekkor hajtotta fel a rajongótól kapott pálinkát.

A színész véralkoholszintje 8-10 feles megivása utáni állapotnak felelt meg.

(via blikk)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.