Will Smith fia filozófiakönyvön dolgozik

filozófia
2015 december 04., 15:58
comments 127

A 17 éves Jaden Smith, aki a barátai szerint egy modern prófétaként gondol magára, és most egy esszéköteten dolgozik, amiben a húrelméletről és a káoszelméletről is ír. Kevésbé tudományosan, inkább misztikusan.

Ők egy nem fehér Smith-család. (Kevin Winter/Getty Images/AFP)
photo_camera Jaden Smith (középen) a szüleivel (Fotó: Kevin Winter / Getty Images / AFP)

Egy barátja szerint Jaden úgy véli, spirituális kötelékek kötik össze más dimenziók és galaxisok népeivel, akik segítenek neki írni. Nemrég Galileihez hasonlította magát, elmélázott a születése történelmi jelentőségén, és a boldogságról meg az időről írt szabadverseket.

A Műről szóló hírt a fiatal színész egyelőre nem erősítette meg.

A tanulság: nem minden tinédzsernek tesz jót a nagy nyilvánosság. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.