Két rendőr beekizett, egy meg bespurizott a Stereosonic fesztiválon

fesztivál
2015 december 05., 09:12
comments 56

Hétfőn két férfi és egy nő akadt fent a szűrésen, amiben 200 rendőrnek kellett részt vennie, miután füles jött, hogy egyes rendőrök kábítószerezhettek az ausztrál Stereosonic elektronikus zenei fesztiválon, amin idén Claude VonStroke, Hannah Wants és Duke Dumont is fellépett.

A rendőröknek az otthonukban kellett vizeletmintát adniuk. Az egyik férfi szervezetében metamfetamin (speed) volt, a másik férfi és a nő testében ecstasyra utaló nyomokat találtak.

Ennek ellenére nem emelnek vádat ellenük, hiszen más bizonyítékuk nincsen. Csak felfüggesztették őket. (Daily Mail, Mixmag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.