Elintézte a NAV a Mikulást

2015 december 6., vasárnap 20:57
953

A Mikulás a Tényeknek azt mondta, hogy a szülőknek álcázott adóellenőrök elhívták, hogy szeretnék, ha meglepné a gyerekeket. Az is elmondták neki, hogy hogyan viselkedtek a gyerekek az elmúlt évben. Felvette a piros ruháját, és elment a helyszínre.

<br><iframe width="760" height="427" src="http://tenyek.hu/neoplayer/tv2/embed/195794_interju-a-mikulassal-akit-megbuntetett-a-nav.html/760" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

„Bementünk megdicsértük, leszidtuk, közös képek készültek, nevettünk, énekeltünk, boldogok voltunk egészen addig, amíg ki nem értünk a lifthez, és díjunk átadása meg nem történt. Ekkor jelezték, hogy a konyhában még szívesen mutatnának valamit, ami a NAV-igazolványuk volt.” 

-mondta kiábrándultan a Mikulás, aki a tévésektől azt kérte, ne mutassák az arcát.

Mivel a Mikulás nem adott számlát és vállalkozói igazolványa sem volt, ezért megbírságolták. Azt mondta, hogy mivel egy évben általában csak egyszer mikuláskodik, nem gondolta volna, hogy ebből baj lesz. Erre az egy napra viszont nem érné meg vállalkozói igazolványt váltania.

A büntetés akár 200 ezer forint is lehet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt