Jóember, öt nap múlva te is hozzáteheted a magadét a terrorizmus elleni globális háborúhoz!

Az ISIS-t online támogatók fiókjainak levadászása után stratégiaváltásra készül a terrorizmus elleni háborújában az Anonymous:

kihirdették, hogy december 11. az ISIS elleni trollkodás világnapja.

Kedves trollok! Öt nap múlva eljön a ti időtök, amikor haszontalan faszkodásotokat végre az emberiség szolgálatába állíthatjátok! Nincs más teendőtök, mint alaposan kihegyezni az Impact betűtípust, hogy aztán a csak rátok jellemző ötletes tréfákat irogassátok elfogott ésvagy halott ISIS-eseket ábrázoló fotókra, amiket aztán lehetőleg #Daesh és #Daeshbag tagekkel láttok el, mert az ISIS-esek gyűlölik, hogy ha nevük arabul vulgáris kifejezésnek számító arab rövidítését használják.

Ez persze csak egy ötlet, nem muszáj klasszikus mémekkel próbálkoznotok. Engedjétek szárnyalni a fantáziátokat, vagy egyszerűen csak fárasszátok szét őket a témához csak mellékesen kapcsolódó eszmefuttatásokkal a megfelelően szaknyelvi szóhasználatról - pro tipp: az ISIS szokott fegyverekről is felvételeket posztolni, tudjátok, hogy mi a dolgotok! -, vagy szimplán árasszátok el őket macskás gifekkel. (Via Softpedia)