A felmondott szentimrés altatóorvos szerint havi háromszáz óra munkaért járt a béremelés

Egészségügy
2015 december 7., 18:18
comments 319

Dr. Csurgai Annamária, a Szent Imre Kórházban felmondott hét anszteziológusnak egyike az RTL Klub Híradójának elmondta, hogy legutóbb 2013 és 2014 között volt béremelés az osztályon, akkor bruttó 878 ezerre emelték a fizetését. Az kórház igazgatója szerint idén ősszel is volt egy emelés, de ez az altatóorvos szerint csak úgy jött ki, ha nagy számban vállaltak túlórát, ami összesen több mint havi háromszáz munkaórát jelentett volna. Ha valaki ezt vállalta, akkor bruttó 980 ezret kapott. 

Az orvosok szerint a Szent Imrében nem csak a fizetés miatt mondtak fel, hanem mert a nővérek száma annyira lecsökkent, hogy az rengeteg plusz feladatot rótt rájuk. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt