Írják alá a fideszes aláírásgyűjtést!, mondta a hangosbemondó Szijjártó futsalcsapatának meccsén

politika
2015 december 07., 17:56
comments 116

Miután élőben adja majd a Közmédia a Szijjártó Péterhez köthető Dunakeszi Kinizsi futsalcsapat meccsét, újra a hírekben a klub.

A legutóbbi mérkőzésem a stadionban a A Dunakeszi futsalcsapatának meccsén a Fidesz aláírásgyűjtő standokat állított fel az épületben, és a hangosbemondó is felszólította a nézőket, hogy írják alá azt," 

írja a vs.hu. Az MLSZ által rendezett meccsen a műsorközlő háromszor is bemondta, hogy a sörvásárlás mellett írják alá a papírokat, mire a játékvezető figyelmeztette a bemondót, aki meg is ígérte, hogy többet nem szólítja fel erre a szurkolókat. A vs.hu-nak Matyóka Zoltán klubvezető azt írta, hogy 

„a nevezett sportrendezvényen a sportrendezvény területén és szervezésében nem történt a nevezett cselekmény. A játékvezetők által hitelesített mérkőzés jegyzőkönyv nem tett említést erről. Arról, hogy a mérkőzésen kívül történt-e ilyen, nincs tudomásom.”

A vs.hu elérte a bemondót, Hódi Richárdot, aki elismerte, hogy biztatta a szurkolókat a kvótaellenes petíció aláírására. Szerinte

 „csak annyi történt, hogy egy aktivista, a helyi Fidesz egyik tagja odajött hozzám, és megkért, hogy mondjam be, hogy aláírást gyűjtenek, és aki tudja, az írja alá a petíciót a standnál. Utána a bíró közölte velem, hogy ezt nem szabad, ezért elnézést kértem, és többet nem is mondtam be."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.