Korai sörözés miatt maradt el az MLSZ-torna döntője

foci
2015 december 09., 07:36
comments 41

Megyei válogatottaknak rendeztek tornát a hétvégén, erről számolt be a szerdai Nemzeti Sport. A szombati selejtezők után a torna döntőjét Szigetszentmiklóson játszották volna le. A lap szerint remek volt a szervezés, a szervező MLSZ Pest megyei igazgatóság összefoglalókat is gyártott a meccsekről, neves szakkomentátorok részvételével, online közvetítéssel - minden adott volt egy jó derbihez.  

photo_camera

A Szigetszentmiklósra tervezett Baranya-Fejér nagydöntő azonban sajnálatok oknál fogva elmaradt. Meghibásodott a műfüves pálya világítása, és a technikusok csak 55 perc alatt tudták helyrehozni a rendszert. Ez végzetes mulasztásnak bizonyult: mire a pálya alkalmas lett a játékra, a Fejér megyei keret egyik fele elhagyta a stadiont, a többi játékos pedig már annyira besörözött, hogy kijelentették, nem hajlandóak aznap pályára lépni. 

A szervezők részéről Benkő Tamás azt mondta a lapnak, hogy mire felvették a Dunaharaszti klubbal a kapcsolatot, hogy gyorsan bocsássák rendelkezésükre a pályájukat, már késő volt: az egyik csapat jelezte, nekik se a másik helyszín, se a későbbi időpont nem felel meg. Így a torna döntője végül elmaradt és csak a bronzérmeket osztották ki. 

Barczi Róbert, az MLSZ versenyigazgatója dicsérte a rendezést, és  elégedetten nyilatkozott a tornáról. "Az egész rendezvénnyel nyert az amatőr futball, és ez a legfontosabb" - zárta nyilatkozatát a szövetségi vezető. 

(Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.