Még a titkosszolgálat is kiszúrta, hogy Komlón több lakást arabok vettek meg

bulvár
2015 december 09., 04:07
comments 67

A város polgármesterére hivatkozva írja a Népszabadság, hogy 

"Komlón már tizenhat lakást vásároltak meg arab országokból érkezők."

Ilyenre korábban nem volt példa. A vásárlásokat minden esetben egy pécsi székhelyű, de kuvaiti tulajdonú cég intézi. A vevők közt vannak egyiptomi, iráni és szír állampolgárok is. A lakásokat állítólag arra használják, hogy onnan utazzanak a közeli gyógyfürdőkbe, valamint Budapestre, Bécsbe és az Adriára. 

A Népszabadság úgy tudja, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok is felfigyeltek arra, hogy az egykori bányászvárosban feltűnően sok lakást vásároltak meg arab országok állampolgárai. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.