Rendőrök elől menekült, lenyírta a haját, hogy ne ismerjék fel. Felismerték.

bűnügy
2015 december 09., 09:46
comments 18

Komoly rendőri akcióra került sor az oklahomai Tulsa városában. Egy drogdíler a rendőrök elől menekülve egy lakóközpontban keresett magának menedéket, és gyors hajvágással próbálta álcázni magát az üldöző rendőrök előtt. Nem járt sikerrel. 

photo_camera Intézkedés történik. 

A 27 éves Sidrick Marquits Vernert egy szabálytalan sávváltás miatt vették üldözőbe a kékek. Amikor a mögötte érkező rendőrautó szirénázni kezdett, ő inkább a gázba taposott és menekülni kezdett. Mint utólag kiderült, volt rá oka: kábítószerrel való visszaélés, fegyvertartás, és közlekedési bűncselekmények miatt körözték a hatóságok- 

Verner egy lehajtó után elhagyta az autót és futva egy lakóközpontba menekült. Miután a rendőrök kiürítették a helyszínt, a tettes előkerült, de időközben lenyírta a haját. Az őt igazoltató rendőrök jelentésükben megjegyezték, hogy a dús hajú gyanúsítottat végül frissen borotvált fejjel állították elő. 

Nem világos, mi volt a gyanúsított célja. Valószínűleg így akart felismerhetetlené válni a rendőrök előtt, de az is lehet, hogy egy drogtesztet akart megúszni. Mindenesetre felesleges volt az akció - nála kézifegyvert, autójában nagy mennyiségű marijuanát találtak, őrizetbe is vették. 

(Tulsa News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.