Sorra tűnnek el az asztalok Marriott szállodalánc szobáiból

2015 december 9., szerda 15:13

A Yahoo rengeteget utazó sportújságírója, Dan Wetzel kelt ki szenvedélyes blogposztban a Tumblrjén arról, hogy mikor legutóbb becsekkolt egy Marriott-hotelbe, riadtan fedezte fel, hogy a szobájából eltűnt az asztal és a székek. Maradt az ágy meg a kanapé.

Wetzel ezúttal egy charlotte-i hotelben szállt meg, de rengeteg szállót ismer, hiszen munkája miatt állandóan városról városra kell járnia. Igazán akkor pánikolt be, amikor megtudta, hogy nem egyszeri szobamódosításról van szó, hanem a világszerte jelenlévő szállodalánc nagyszabású szobaáttervezési tervezésbe kezdett. 

Ekkor elment a szállólánc utah-i központjába, ahol végre magyarázatot kapott minderre. Az egészről a fiatalok (népszerű amerikai szakszóval a Millennials generáció tajgai) tehetnek, akik életében már teljesen átalakult a munka és a pihenés terei közötti határvonal, mivel minden munkát a telefonjukon és a tabletjükön végeznek, ezért nincs szükségük asztalra. Elég nekik az ágy és a kanapé. 

Az átalakítás próbaképpen csak pár szállót érint, de szállásadással foglalkozó szaklapok már most apokaliptikus hangokat pengetnek.