Csapadékhajlamos csütörtökünk lesz

időjárás
2015 december 10., 05:04
comments 24

A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között várható. Most erősen felhős vagy borult, néhol párás idővel indulunk, de később északnyugat felől egyre nagyobb területen felszakadozik a felhőzet. Legtovább a déli, délkeleti országrészben és a Duna-Tisza közén maradhat erősen felhős az ég. Délelőtt még többfelé lehet eső, záporeső, majd a nap második felében előbb a Dunántúl nyugati részén, később a déli, délkeleti országrészben is összeszedi magát a csütörtök, és csökken a csapadékhajlam. A hegyvidéki területeken reggelig ónos szitálás, havas eső, hó, esetleg ónos eső is lehet. Késő estére -1 és +5 fok közé hűl le a levegő.(met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.