Dráma: Rettegő kiskutyája szeme láttára teperték le a házában az istenfélő Real Madrid-rajongót a felfegyverzett zsaruk

Miután bejelentést tettek a rendőrségen, hogy Nyíregyházán egy férfi a segédmotoros kerékpárjával gyakran megfordult a megyeszékhely ipartelepi részén, és a pár perces látogatásain fiatalok vették körül, mielőtt sietve távozott, a rendőrség természetsen szimatot fogott.

Azonosították a férfit, a helybéli R. Zoltánt, akinek a nyíregyházi házánál mindennap gyanúsan nagy volt a sürgés-forgás, és a látogatói csak pár percig voltak nála.

A rendőrség december 1-ig 6 kábítószer-fogyasztót állított elő, akiknek a ruhájából alufóliába csavart herbál került elő.

A nyíregyházi nyomozók a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Jonatán közterületi támogató alosztályának zsaruival akciót szerveztek R. Zoltán elfogására – írja a Zsaru Magazin.

Ahogy dél körül az első járőrkocsi a ház elé ért, két irányból autókkal lezárták az utat, és a lap szerint „a célszemélynek feleszmélni sem volt ideje, már zárult csuklóján a bilincs”.

Méghozzá könyörtelenül, a kiskutyája szeme láttára (volt már ilyen korábban is), így:

Kiskutya retteg a sarokban (Fotó: André Ildikó / police.hu)

A rajtaütéskor az épületben egy 15 éves lány a pólója alá rejtett egy dobozt, és 2 éves gyerekét is a karjába vette, a rendőrök mégis megtalálták nála a kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot. A házkutatáson összesen 159 gramm pszichoaktív anyagot foglaltak le. 

Fotó: police.hu/André Ildikó
Fotó: police.hu/André Ildikó

(police.hu)