Toroczkaiék 9 milliót kaptak a Belügyminisztériumtól a mezőőrség működtetésére

POLITIKA
2015 december 10., 07:44
comments 81

Ásotthalom összesen 9 millió 135 ezer 920 forint támogatást kapott a múlt héten a mezőőrség működtetésére a Belügyminisztériumtól. Toroczkai László, a település polgármestere a Délmagyarnak elmondta, hogy a tavaly augusztusban megszervezett fegyveres mezőőrség öt emberének béréből 40 százalékot eleve az állam fizet.

Toroczkaiék tavaly 14,5 millió forintot nyert a nagyközség az illegális migrációból fakadó problémák kezelésére. Idén, néhány hónappal ezelőtt 20 millió forintos támogatást igényelt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt