Túl sok mackót gyilkolt meg a kansasi szépségkirálynő

ÁLLAT
2015 december 10., 17:37
comments 185

Theresa Vail, Kansas állam 2013-as szépségkirálynője két ártatlan szürkemedvét is meggyilkolt Alaszkában egy idén májusi forgatáson, pedig csak egy medve leölésére volt engedélye.

Vail az Outdoor Channel nevű amerikai tévécsatornának forgatott egy vadászós anyagot, amikor végezett egy medvével. Csakhogy amikor a biztonság kedvéért még egyszer rálőtt, akkor megölt egy másik medvét is, állítják alaszkai bűnügyi nyomozók.

Tovább rontja a helyzetet, hogy a szépségkirálynő és csapata később megpróbálták csalással átdátumozni a dokumentumokat, hogy úgy tűnjön, mintha lett volna engedély a másik medve megölésére, és a másik medvét nem is Vail ölte volna meg. Egyébként mindkét medvét megnyúzták a bundájáért.

A csatorna ilyen szépen gratulált neki:

Vail – aki egyébként lelkes fegyvertartás-párti, és úgy látja, hogy a nőknek nagy magabiztosságot ad, ha megtanulják kezelni a fegyvereket – azóta nagyon bánja az esetet, jelezte egy közleményben.

(Fox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.