Annyira megrettent a közúti ellenőrzéstől a 73 éves úr, hogy ijedtében kokaint kezdett el szívni a rendőr orra előtt

külföld
2015 december 11., 09:40

Az egész annyira bizarr, hogy olyan, mintha csak kitalálták volna. De a Seattle-i rendőrkapitányság tette ki a sztorit blogjára, sőt, még egy útbiztonsági oktatóvideót is készítettek az eset köré, aminek fő mondanivalója nagyjából annyi:

Ne kokainozz, de főleg ne kokainozz, ha épp igazoltatnak a rendőrök. 

A 73 éves férfit egy sima közúti ellenőrzéshez intették le, mert nem égett az egyik lámpája. A rendőr elkérte a papírokat, visszasétált a rendőrautóhoz, hogy ellenőrizze az adatokat, majd amikor ment vissza a férfi Toyotájához, akkor vette észre, hogy az idős úr egy kis üvegfiolából épp fehér port szív fel az orrába. 

A rendőr erre bekopogott az ablakon, amivel szemmel láthatólag megijesztette a férfit, aki kiöntötte a kokaint a fiolából, ölébe és az autó padlójára. A leírás szerint a rendőr is meg volt lepve, csak annyit tudott kérdezni:

Szórakozik velem?

A férfi tagadta, hogy kokainja lenne, de elismerte, hogy vitaminok vannak nála. Végül azonban feladta, és bevallotta, hogy igen, valóban az történt, aminek látszott a dolog, és belátta, hogy egy rendőrségi intézkedés közben kokainozni nem volt nagy ötlet. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.