Annyira megrettent a közúti ellenőrzéstől a 73 éves úr, hogy ijedtében kokaint kezdett el szívni a rendőr orra előtt

2015 december 11., péntek 9:40
42

Az egész annyira bizarr, hogy olyan, mintha csak kitalálták volna. De a Seattle-i rendőrkapitányság tette ki a sztorit blogjára, sőt, még egy útbiztonsági oktatóvideót is készítettek az eset köré, aminek fő mondanivalója nagyjából annyi:

Ne kokainozz, de főleg ne kokainozz, ha épp igazoltatnak a rendőrök. 

A 73 éves férfit egy sima közúti ellenőrzéshez intették le, mert nem égett az egyik lámpája. A rendőr elkérte a papírokat, visszasétált a rendőrautóhoz, hogy ellenőrizze az adatokat, majd amikor ment vissza a férfi Toyotájához, akkor vette észre, hogy az idős úr egy kis üvegfiolából épp fehér port szív fel az orrába. 

A rendőr erre bekopogott az ablakon, amivel szemmel láthatólag megijesztette a férfit, aki kiöntötte a kokaint a fiolából, ölébe és az autó padlójára. A leírás szerint a rendőr is meg volt lepve, csak annyit tudott kérdezni:

Szórakozik velem?

A férfi tagadta, hogy kokainja lenne, de elismerte, hogy vitaminok vannak nála. Végül azonban feladta, és bevallotta, hogy igen, valóban az történt, aminek látszott a dolog, és belátta, hogy egy rendőrségi intézkedés közben kokainozni nem volt nagy ötlet. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt