L. Simon László fitneszedző felesége természetvédelmi területet nyert a földárverésen

politika
2015 december 14., 04:19
comments 224

A Blikk úgy tudja, hogy L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár felesége, Vass Eszter 

"egy 34,4 hektáros természetvédelmi területet nyert el a földalapkezelő földárverésén december elején."

Az amúgy fitneszedzőként dolgozó Vass kicsivel több mint 21 millióért jutott a területhez, ami Nadap mellett található. L. Simon felesége jól járt mert 

hektáronként 617 ezer forintért szerezte meg a földet, a közeli Velencén közel 3 millió forint/hektár áron keltek el a meghirdetett állami földek. 

L. Simon László (balra) kezet fog Fekete Györggyel
photo_camera L. Simon László (balra) kezet fog Fekete Györggyel

Vass Eszter jó üzletet kötött mert egy idegenforgalmi célokra is alkalmas terület tulajdonjogát szerezte meg. Korábban a nadapi önkormányzat több szállodával, befektetővel is tárgyalt a telekről, de végül nem jött össze az üzlet. A Velencei-tóra néző panorámával rendelkező földre szánták anno a Hungaroringet is a nyolcvanas években. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.