Úgy érzed, hogy Kardashianék a kelleténél többet osztanak meg velünk a magánéletükről? Akkor mit szólsz Kim Csodálatos Méhlepényéhez?

külföld
2015 december 14., 21:59
comments 78

Úgy vagyok ezzel, mint a parasztbácsi a műrepüléssel. Sok mindent hittem már Kim Kardashianról, de arra még gondolni se mertem, hogy egyszer a Kardashianok világától tán legtávolabbi univerzum, az otthonszülő-placentaevők világában találja magát, hát azt nem. Pedig eljött ez a nap is, amiről azok a szerencsétlenek értesülhettek, akik előfizettek Kardashian saját appjára, Kim ugyanis ezen a platformon közölte a sztorit:

Igen, jól látják. A szép üvegcsében Kim Kardashian porrá fagyasztott méhelpényéből készült kis kapszulák vannak, amiket így szimplán vízzel lenyelhet.

Kim maga így nyilatkozott az egészről:

„Nem vagyok egy hollisztikus ember úgymond, vagy olyasvalaki, akinek valaha eszébe jutott volna, hogy megegye a méhlepényét. Valójában azt hittem, hogy Kourtney meg fogja enni a sajátját, de nem hiszem, hogy végül megtette. [...] Szóval amikor azt mondom, hogy »megettem a placentám«, azt úgy értem, hogy fagyszárítom és tablettává préseltetem. Nem rántom ki úgymond, mint egy sztéket (amit amúgy emberek csinálnak, apropó).”

(Via Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.