Harminc év után kapható sör a boltokban Ontario államban

külföld
2015 december 15., 18:46
comments 102

Keddtől már nem csak az alkoholboltokban, hanem 60 szupermarketben is lehet sört venni Kanada Ontario tartományában. A több mint kétmilliós Torontóra ebből 25 bolt jutott. Az állam vezetőinek célja, hogy 2017-re már 450 boltba lehessen majd sört kapni. 

photo_camera

Első körben hatosával árulják söröket, amiket még David Peterson miniszterelnök tiltott ki a borokkal együtt boltokból még 1985-ben. A bor értékesítésének privatizációján is dolgoznak, de az hosszabb időt vesz igénybe, és csak jövőre ígérik az illetékesek. (TheStar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.