Továbbra is előzetesben marad Quaestor Csaba

bűnügy
2015 december 15., 17:03
comments 27

Meghosszabbították Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását egészen 2016. március 29-ig. A Budai Központi Kerületi Bíróság a Quaestor-ügy másik gyanúsítottjára, M. Zsoltra is hasonló hosszabbítást kért, azonban T.-né R. Erikát kiengedték. 

photo_camera
 Tarsoly ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya különösen nagy kárt okozó bűnszervezetben elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt folytat eljárást. 

Tarsolyt Budai Központi Kerületi Bíróság szeptember 23-án kiengedte volna az előzetesből, de a Fővárosi Törvényszék pedig szeptember 29-én másodfokon, jogerősen megváltoztatta döntést, így a gyanúsított rács mögött maradt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.