link Forrás

Vízre rakta az 1 millió dolláros Bugattit, és még egy év börtönt is kapott

autó
2015 december 15., 22:03
comments 56

Hat éve, 2009 novemberében kapta fel az internet a videót, amin egy Bugatti Veyron száguld Texas-ban,

egyenes egy tóba. 

Andy House-nak, az autótulajdonosának valószínűleg ez a videó lett a veszte, hiszen ő hat éven keresztül azzal védekezett a bíróságokon, hogy 

"egy alacsonyan repülő pelikán ijesztette meg,"

és ezért kormányozta az 1 millió dolláros autót a vízbe. Közben persze kiderült, hogy kocsit 2,2 millió dollárra biztosította House, és pelikán sem volt a videón, így nem volt nehéz rábizonyítani a biztosítási csalást. A férfi akár húsz évet is kaphatott volna, végül egy év és egy napot kell rács mögött töltenie. (Jalopnik)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.