A Telekom szerződést bontott Kovács Ákossal, mert nem értenek egyet vele abban, hogy „a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”

Popkult
2015 december 16., 12:15
comments 2424

Szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom – közölte az Indexszel a kommunikációs cég sajtóosztálya.

Az ok, ahogy fogalmaztak:

„[...] cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.”

A cég közölte: „A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot.”

Kovács Ákos nemrég Kadarkai Endre zseniálisan szórakoztató műsorában, a mélyinterjúkat bemutató Arcképben mondta azt, hogy „a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”.

Az énekesnek ma és a holnap is nagykoncertje lesz a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott (vagy támogatott volna).

Ahogy Ákos annak idején énekelte: „Persze nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt