A Telekom szerződést bontott Kovács Ákossal, mert nem értenek egyet vele abban, hogy „a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”

Popkult
2015 december 16., 12:15

Szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom – közölte az Indexszel a kommunikációs cég sajtóosztálya.

Az ok, ahogy fogalmaztak:

„[...] cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.”

A cég közölte: „A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot.”

Kovács Ákos nemrég Kadarkai Endre zseniálisan szórakoztató műsorában, a mélyinterjúkat bemutató Arcképben mondta azt, hogy „a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”.

Az énekesnek ma és a holnap is nagykoncertje lesz a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott (vagy támogatott volna).

Ahogy Ákos annak idején énekelte: „Persze nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet.”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.