Orbán Ficóval, Sobotkával és Cameronnal egyeztetett

POLITIKA
2015 december 17., 16:51
comments 53

A miniszterelnök (b3) az Európai Tanács ülése előtt tartott V4-es kormányfői egyeztetésen a mellette ülő Robert Fico szlovák kormányfőhöz (b2) hasonlóan ingben beszélgetett David Cameron brit kormányfővel (j2), Gottfried Péter miniszterelnöki főtanácsadóval (b4), Várhelyi Olivér nagykövettel, Magyarország brüsszeli EU-képviseletének vezetőjével (b5) és Bohuslav Sobotka cseh kormányfővel (j) Brüsszelben. (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.