Alaptalanul akarják Fluor Tomit a Telekom-ügybe keverni

képzavar
2015 december 18., 16:28
comments 222

Fluor Tomit próbálta belekeverni az Ákos-Telekom-ügybe a kormányközeli Magyar Idők valóságon túli cikkben, melynek címe:

A NŐGYALÁZÓ RAPPER NEM ZAVARTA A TELEKOMOT. 

A cikk szerint a Magyar Telekom támogatta Fluor Tomit, mert Telekom-hirdetések futnak a klipjei előtt, és aki azért nőgyalázó, mert még 2008-ban kiadott egy számot, aminek az a címe, hogy Gecigránát:

Megkerestük hát Fluor Tomit, hogy mondja el, mi az igazság. Elmondta, hogy nem támogatja a Magyar Telekom, bár igaz, hogy egyszer csináltak egy himnuszt a Volt fesztiválnak, amihez volt köze a távközlési cégnek. A Vodafone viszont támogatja a Wellhello nevű együttesét, már három éve, mondta a rapper. Ahhoz pedig, hogy kinek a hirdetései futnak a klippjei után, neki semmi köze: a hirdetéseket a Youtube, azaz a Google értékesíti.

A fülest egyébként az álhírek iránt különös vonzalmat mutató Fankadeli terjeszthette el (ő is közreműködött korábban a belga egészségügyi miniszter kitalált nyilatkozata körüli hoaxban). Néhány napja ő osztotta meg ezt a képet, ami a Gecigránát szövegét kombinálja a Magyar Telekom logójával:

További csavar: Fluor Tomi éppen ma lépett fel a Belügyminisztériumban egy árváknak tartott karácsonyi ünnepségen, mint az Kontrát Károly megosztásából kiderül:

Egyszóval:

A NŐGYALÁZÓ RAPPER NEM ZAVARTA A KORMÁNYT

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.