Dolgok, amikre nem elég négy év: egy nyomozás lezárása

bűnügy
2015 december 18., 05:59
comments 34

A Magyar Nemzet értesülései szerint az ügyészség meghosszabbította az újbudai sportközpont ügyében 2011-ben indított nyomozást, melynek új határideje 2016. március 8. A feljelentés szerint Molnár Gyula, a kerület egykori szocialista polgármestere a képviselőtestület felhatalmazása nélkül vállalt száz százalékos garanciát a Bikás parki sportközpont megemelt beruházási értékére úgy, hogy az eredetileg százmilliósra tervezett beruházás addigra már 300 milliósra duzzadt. Meghosszabbították az Andrássy úti háztűz ügyében indított nyomozás határidejét is - mondjuk azügyben csak 2014 júliusa óta nyomoznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.