Dolgok, amikre nem elég négy év: egy nyomozás lezárása

bűnügy
2015 december 18., 5:59
comments 34

A Magyar Nemzet értesülései szerint az ügyészség meghosszabbította az újbudai sportközpont ügyében 2011-ben indított nyomozást, melynek új határideje 2016. március 8. A feljelentés szerint Molnár Gyula, a kerület egykori szocialista polgármestere a képviselőtestület felhatalmazása nélkül vállalt száz százalékos garanciát a Bikás parki sportközpont megemelt beruházási értékére úgy, hogy az eredetileg százmilliósra tervezett beruházás addigra már 300 milliósra duzzadt. Meghosszabbították az Andrássy úti háztűz ügyében indított nyomozás határidejét is - mondjuk azügyben csak 2014 júliusa óta nyomoznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt