Emberek, vegyenek patront a töltőtollukba, mert lesz némi aláírnivaló

POLITIKA
2015 december 18., 05:13
comments 41

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára szerint a kormány addig gyűjti az aláírásokat, amíg el nem bukik az EU terve arról, hogy az EU területére érkezett menekültek elenyésző hányadát az országok teherbíró képessége szerint kialakított irányszámok (úgyismint kvóta) alapján szétosszák a tagállamok között. Emlékeztetőül, a javaslat alapján Magyarországról vinnék, nem pedig idehoznák a menekülteket. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.